Prin utilizarea website-ului cautprogramare.ro („Serviciul”), sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului cautprogramare.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii sau conditiile, nu sunteti autorizati sa folositi Serviciul, oricare ar fi motivul folosirii.

cautprogramare.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile fara o notificare in prealabil in legatura cu schimbarea lor. Aveti obligatia de a verifica regulat Termenii si Conditiile. Continuarea folosirii Serviciului dupa o astfel de modificare constituie acceptarea modificarilor efectuate.

Termenii contului de utilizator

Garantati ca veti peste 18 ani
Garantati ca ati introdus informatiile corecte in momentul inregistrarii pe cautprogramare.ro.
Garantati ca nu veti folosi Serviciul pentru a incalca legea
Aveti obligativitatea de a nu viola securitatea Serviciului
Intelegeti faptul ca cautprogramare.ro foloseste serviciile unor parteneri pentru infrastructura hardware sau software necesara rularii Serviciului.

Conditii de utilizare

Sunteti de acord ca cautprogramare.ro sa modifice sau sa refuze URL-ul personal definit in cadrul Serviciului (ca de exemplu in cazul in care intentionat sau neintentionat interfereaza cu o marca comerciala inregistrata sau daca este ofensator).
Pentru anumite servicii, cautprogramare.ro va poate cere sa incarcati o imagine. Sunteti direct responsabil de continutul imaginilor incarcate. Aveti obligatia de a nu incarca imagini cu caracter ofensator sau care incalca drepturile de autor.
Sunteti de acord sa nu va asumati identitatea unei alte persoane.
cautprogramare.ro nu este responsabil pentru continutul pe care-l adaugati folosind Serviciul. Serviciul poate fi inaccesibil in anumite momente pentru mentenanta sau alte motive.
cautprogramare.ro nu garanteaza ca (i) Serviciul va satisface cerintele dumnevoastre specifice, (ii) Serviciul va functiona neintrerupt, in siguranta sau fara erori, (iii) rezultatul obtinut prin folosirea Serviciului va fi unul de incredere sau exact, (iv) calitatea oricarui produs, serviciu, informatii sau orice alt material cumparat sau obtinut prin intermediul Serviciului va va satisface ateptarile, si, (v) orice eroare in Serviciu va fi corectata. Serviciul este oferit „asa cum este” si “atat cat este disponibil”. cautprogramare.ro nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la cautprogramare.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Serviciul pe risc propriu, cautprogramare.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Serviciului. cautprogramare.ro nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Serviciu.