Warning: session_start(): open(C:\Windows\temp\sess_bqd1njf0puftbd2r26l7eifjhk, O_RDWR) failed: Invalid argument (22) in C:\programari.biz\wordpress-4.9\wordpress\wp-content\themes\listingpro\include\paypal\campaign-save.php on line 3

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: C:\Windows\temp) in C:\programari.biz\wordpress-4.9\wordpress\wp-content\themes\listingpro\include\paypal\campaign-save.php on line 3
Despre noi – Programari by ZIORA Despre noi |

Despre noi


cautprogramare.ro a apărut din necesitatea de a realiza conexiunea directă dintre clienți și profesioniști. Platforma noastră reprezintă o piaţă virtuală ce aduce împreună clienții și cea mai mare si diversificată paletă de servicii din toate domeniile.

Ne-am asumat misiunea de a oferi tuturor celor care navighează pe internet posibilitatea de a găsi cele mai convenabile servicii și cei mai buni specialiști și de a se programa rapid și ușor, oricand și oriunde. Ei vor știi exact cât îi va costa și cât timp va dura. Toate rezervările sunt confirmate instantaneu. Odată ce ați găsit optiunea perfectă, mai sunt necesare doar câteva click-uri. Apoi le reamintim prin SMS sau e-mail, când și unde trebuie să ajungă pentru a beneficia de serviciile pentru care au optat.

Considerăm că toate afacerile mici sau mari merită să fie descoperite. De aceea procesul nostru de înregistrare permite tuturor specialiștilor din întreaga țara să-și promoveze serviciile detaliat, oferind informațiile relevante, permanent actualizate unei audiențe largi de persoane interesate, să atragă noi clienți și să-și dezvolte afacerea pe platforma noastră. Înregistrați-vă și începeți să primiți clienți astăzi!

PROMOVARE

Indiferent cât de bun este serviciul tău el trebuie promovat!

PROMOȚII

Atrage și fidelizează clienții prin oferte săptămânale/lunare.

PRODUSE

Contactează-i pe furnizorii noștri aleși pentru tine și beneficiaza de oferte personalizate.

ZIORA

Soluția de management și programări ideala pentru ca afacerea ta să fie profitabilă.